Detaliile principale ale politicii noastre de retur:

Politica noastră de schimb/retur este generoasă și se bazează pe respectarea legislației din România referitoare la contractele la distanță, reglementată prin OUG 34/2014. Scopul nostru este să asigurăm o experiență plăcută și satisfăcție deplină pentru clienții noștri. Iată principalele aspecte ale politicii noastre de schimb/retur:

Dreptul de returnare: 

Vă oferim un termen extins de 365 zile calendaristice pentru a returna sau schimba produsele achiziționate, fără niciun fel de penalități sau cerințe de a invoca un motiv. 

Excepții: Există câteva categorii de produse care fac excepție și au un termen mai scurt de returnare, acestea fiind produsele comestibile, uleiurile CBD și produsele care se folosesc pe cale orală si produsele deteriorate. 

Cheltuieli de returnare: Costurile de returnare sunt suportate integral de către LEGALIZE IT LOGISTICS S.R.L, așadar nu veți avea nicio cheltuială suplimentară pentru retur. 

Procedura de returnare: Pentru a returna un produs, trebuie să vă logați în contul dvs. pe site-ul nostru și să completați formularul de returnare produse, sau să ne trimiteți o solicitare scrisă la adresa office@legalizeitplus.ro, menționând numărul facturii sau numărul comenzii pentru care doriți să faceți returul. 

Condiții de returnare: 

Produsul trebuie să fie în stare perfectă, nedeteriorat și fără urme de utilizare. În cazul în care produsul returnat prezintă semne de deteriorare sau uzură, își rezervăm dreptul de a refuza returul și, la opțiunea clientului, îl putem reexpedia pe cheltuiala acestuia. 

Rambursarea contravalorii produsului: Rambursarea contravalorii produsului se va face prin cont bancar, iar clientul trebuie să ne comunice în scris, prin e-mail la office@legalizeitplus.ro, contul bancar (IBAN) în care dorește să primească banii și numele titularului contului. Rambursarea va fi efectuată în maxim 14 zile calendaristice de la semnalarea dorinței de returnare. 

Informații legale: 

Toate clauzele și condițiile sunt conforme cu legislația în vigoare, precum Ordonanța nr. 34/2014 și Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 34/2014. 

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență în procesul de returnare a produselor, ne puteți contacta la numărul de telefon 0765372837. Programul nostru de lucru este de luni până vineri, între orele 11:00 și 18:00. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă oferi toate detaliile și sprijinul necesar pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută și satisfăcătoare cu produsele noastre. 

Mulțumim că ați ales să cumpărați de la noi și suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii!

Whatsapp
Telefon

+(4) 0765 372 837

Program de lucru

Luni - Vineri: 11:00 - 20:00
Sambată: 11:00 - 18:00
Duminică: Închis

Scroll To Top
Close
Close
Deschideți WhatsApp
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă pot ajuta?

WhatsApp 'LUNI-VINERI: 08:00-17:00'