Franciza LEGALIZE IT

Dacă vrei să afli cum poți deschide un magazin LEGALIZE IT în franciză trimite un mail la office@legalizeitplus.ro sau utilizând formularul de mai jos cu titlu Franciza + (orașul tău).

Pentru a primi un răspuns vă rugam să întruniți condițiile următoare:

 • e-mailul să conțină o prezentare profesională a celui ce dorește să deschidă franciza;
 • nu acceptam e-mail-uri trimise anonim sau fără număr de telefon.

FAQ - Franciza LEGALIZE IT

Franciza reprezintă procesul prin care proprietarul unei afaceri, denumit „francizor”, vinde drepturile asupra modelului său de business, sistemelor aferente și mărcii comerciale unei terțe părți, numită „francizat”. Franciza nu este o afacere în sine, ci un mijloc prin care francizorul își extinde baza de clienți și aria geografică de distribuție, fără costurile asociate expansiunii.

Există trei tipuri principale de franciză:

 1. Franciza de format de afaceri: Francizorul concesionează un format de afaceri, un sistem de operare și drepturile asupra mărcii comerciale.
 2. Franciza de distribuție: Este mai mult un aranjament furnizor-comerciant, unde francizorul acordă permisiunea de a vinde sau distribui un produs sub marca sa.
 3. Franciza de producție: Francizorul permite francizatului să comercializeze produsele sub mărcile sale comerciale.

FAQ – Franciza LEGALIZE IT

Șanse de reușită mai mari. Alături de noi franciza ta vă folosi un model de afaceri deja testat și de succes, având astfel o rată mai mare de reușită comparativ cu o afacere independent deschisa.
Asistență și know-how: Francizorul LEGALIZE IT îți oferă sprijin extins, inclusiv instruire, ajutor în recrutare și marketing.
Marketing la scară largă: Francizele beneficiază de campanii de marketing la nivel național, promovând astfel brandul sub care operezi.
Gestionarea costurilor: Datorită dimensiunii lor, francizele pot menține costurile la un nivel scăzut și pot obține profituri mai mari.

Contact

Adresă

Bulevardul Carol I Nr.42, Cod Poștal 020922, Sector 2, București

Program de lucru

Luni - Vineri: 11:00 - 20:00
Sambată: 11:00 - 18:00
Duminică: Închis

Formular de contact

Nu ezita să iei legătura cu echipa noastră și află mai multe despre cum poti sa deschizi o franciza a magazinului LegalizeItPlus.ro

  Scroll To Top
  Close
  Close
  Deschideți WhatsApp
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Bună ziua!
  Cu ce vă pot ajuta?

  WhatsApp 'LUNI-VINERI: 08:00-17:00'